Om oss

Vi på Sekina.se är en oberoende jämförelsesajt för lån utan säkerhet som hjälper konsumenter att hitta det bästa lånealternativet för deras behov. Genom att samla information från flera olika långivare på en plats gör vi det enklare för användare att jämföra räntor, villkor och avgifter och fatta välgrundade beslut.

Vårt mål

Vårt mål är att göra det smidigt och lättillgängligt för konsumenter att hitta rätt lån och få en överblick över marknaden. Vi arbetar med ett antal ledande långivare för att erbjuda våra användare de bästa möjliga alternativen för deras individuella behov och förutsättningar.

Våra värderingar

Vi strävar efter att vara en pålitlig och transparent källa för information om lån utan säkerhet. Våra värderingar innefattar respekt för våra användare och deras integritet, professionalism och rättvisa förhållanden gentemot våra samarbetspartners. Vi använder AI för textbearbetning, men allt granskas av riktiga människor för att säkerställa korrekthet. Användaren kan även direkt anmäla fel om de ser något som inte stämmer.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om du har några frågor eller kommentarer om vår tjänst eller om du vill samarbeta med oss. Vi är alltid glada över att höra från våra användare och samarbetspartners.